Lita inte på Skånetrafikens tjänster!!

Idag blev man mer eller mindre förvånad när bussen kom till busshållplatsen…

När man skulle hem från ett ärende i stan kollade jag på Skånetrafikens app när 32an mot Kristineberg skulle komma, det stod att den var försenad två minuter, och jag tog det ganska lugnt och satsade på nästa buss istället. Gick in på hemmakväll och köpte mig en dricka, kommer ut och det står att det är en minut kvar tills bussen ska komma. Helt plötsligt försvinner 32an från tavlan, jag går in på Skånetrafikens app och ser att det står att bussen har avgått.

Jag tänker för mig, ingen buss har väl kommit? Nej, det hade den inte heller, bussen kom 11.00, och då står det redan på Skånetrafikens hemsida, Skånetrafikens app, och på tavlan att bussen har avgått klockan 10.57. Det är tre minuters fel, och det är missvisande som fan!

Varför har man tidtabell som visar när bussarna kommer när de ändå inte stämmer? Det är totalt meningslöst att ha såna tavlor och visa via mobilen när dessa kommer när de ändå inte stämmer..

Och jag loggade in på min mobil och chattade med kundtjänsten. Supporten på Skånetrafiken är väl ett av landets sämsta. 11.04 kom jag till chatten, det stod det skulle ta 5 minuter och att jag hade köplats nummer 3. Tio minuter senare blir jag kopplad till en handledare.  Jag ställde en fråga om varför det är så fel, fick svar, ställde en motfrågade, och väntade fem minuter innan jag tryckte bort chatten, fick med andra ord inte svar på fem minuter, det är totalt meningslöst att ha en chatt om man inte får svar.

Nej, nu när man har slutat skolan hoppas jag att man slipper åka med Skånetrafiken!
Cykeln blir nästa!!!!

Annonser

Publicerat på 23 juni 2011, i Skånetrafiken och märkt . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: